Service                                                                                     

Home Print deze pagina E-mail Macom ICT

Voor on-site service op kantoor of aan huis kunt u terecht bij Macom ICT. Maak een afspraak via de contact gegevens op de contact pagina. Ook kunt u terecht voor storingen en/of onderhoudswerkzaamheden m.b.t. hardware/software die niet via Macom ICT zijn aangekocht.

Aftersales is meer dan ooit bepalend voor succes. De fabrikanten waarmee Macom ICT samenwerkt zijn mede geselecteerd op service en garantie. De uitgebreide service- en garantievoorwaarden draaien om de woorden snelheid en flexibiliteit. Bovendien heeft Macom ICT een eigen technische dienst die onze klanten optimaal ondersteund. Kortom, u bent bij Macom ICT niet alleen verzekerd van uitstekende producten, maar ook van betrouwbare service en garantie.

Een aantal fabrikanten biedt op hun producten naast bring-in garantie een uitgebreide service. Direct Service Fabrikanten werken samen met service organisaties die over een eigen repair service center beschikken. Voor u als klant heeft dit als voordeel dat u de producten rechtstreeks via de service organisaties kunt afhandelen, zie voor beschikbaarheid de rma afhandeling pagina. Hierdoor wordt de doorlooptijd aanzienlijk verkort.

Voor alle defecte producten waarop geen Direct en On Site Service van toepassing is, kan een beroep worden gedaan op de Return Material Authorization (RMA) service afdeling van Macom ICT.
Wij staan voor u klaar om uw storing te verwerken en in behandeling te nemen, zodat u daarna weer naar tevredenheid verder kunt werken!
Uw storing en de daarbij behorende oplossing zal in een centrale database verwerkt worden zodat wij bij een eerder voorgekomen storing niet meerdere malen naar dezelfde oplossing hoeven te zoeken.

Macom ICT
  Macom ICT eFax 084-7294485 info@macomict.nl www.macomict.nl